Akbank'tan bayram şekeri tadında kredi! 15.000 TL faizsiz taksitli nakit avans

Bayram öncesi nakde sıkışana Akbank'tan güzel haber geldi. Akbank müşterisi olanlara 15 bin TL faizsiz taksitli nakit avans verecek.
Akbank'tan bayram şekeri tadında kredi! 15.000 TL faizsiz taksitli nakit avans

Akbank'tan bayram şekeri tadında kredi! 15.000 TL faizsiz taksitli nakit avans  - Bayram öncesi vatandaşların nakit para ihtiyaçları her geçen gün artmaya devam ederken Akbank yeni kampanyasını duyurdu. 

14 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanyadan yararlanma hakkı elde eden kişilere 15 bin liraya kadar faizsiz, masrafsız taksitli nakit avans çekme imkanı sunulacak. Bu sayede nakit paraya ihtiyacı olan kişilerin yükselen faiz yükünden etkilenmesinin önüne geçilmiş olacak. 

AKBANK SIFIR FAİZLİ 15.000 TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kampanyadan 13.06.2023 – 14.07.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.

Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 25.08.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir.

25.08.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.08.2023 tarihine kadar faydalanabilecektir.

Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.

Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir.

Mobil veya Şube’den Akbanklı olanlar Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabilir.

Kampanya kapsamındaki katılımcıların, SMS’te belirtilen tarihe kadar yapacakları 15.000 TL’ye kadar ve 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranı geçerli olacaktır.

Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %1,36 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır. Kampanyadan ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar yararlanabilir.

13.06.2023 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Kampanya koşulları çerçevesinde, resmi tatil ve hafta sonlarında Akbanklı olan katılımcılar için tanımlama süreci, takip eden ilk iş günü itibarıyla başlayacak ve artı 2 iş günü içinde sonuçlanacaktır. Bireysel kartlara ait Taksitli Avans işlemlerinde ücret alınmamaktadır.

Bu şartları taşıyan kişiler Akbank mobilden üye olmaları durumunda sıfır faizli 15 bin TL taksitli nakit avans çekmelerine olanak sağlanacak. Çekilen tutar 6 eşit taksit halinde sıfır faizli olarak ödenecek. 

İlgili Haberler